Kamperende jongeren ‘onwel’ na gebruik slagroompatronen

3

BOSSCHENHOOFD – De hulpdiensten zijn vrijdagmorgen massaal uitgerukt naar het buitengebied van Bosschenhoofd, waar een groep jongeren slecht aanspreekbaar was na het gebruik van slagroompatronen. 

Een voorbijganger trof het groepje kamperende jongeren aan langs de Oude Bredase Postbaan nabij het Breda International Airport in Bosschenhoofd, zo meldt persbureau GinoPress. Een aantal jongens was verminderd aanspreekbaar. Rond hen lagen lege slagroompatronen. De patronen zijn populair, omdat jongeren het lachgas in de slagroombussen gebruiken om high te worden.

De jongeren hebben vermoedelijk de nacht doorgebracht in het bosgedeelte nabij het vliegveld. De hulpdiensten hebben de jongeren onderzocht. Ze bleken verder niets te mankeren, waardoor de traumahelikopter ook werd geannuleerd.

De slagroompatronen hebben zij zelf moeten opruimen, waarna ze in beslag zijn genomen. De jongeren, vermoedelijk afkomstig uit België, zijn niet aangehouden.

3 reacties

  1. Tim Klomp

    En ook wel eens bij ons in de fiets tunnel, en toen ik nog bij de marskramer werkte werd er ook regelmatig naar gevraagd aan mij door jongeren.

112 Meldingen