Leuk idee van Auto Indumij: De Grote Brabant Quiz

0

Auto Indumij, de Renault dealer in West-Brabant, heeft weer iets bijzonders. Speciaal voor alle Brabant kenners heeft Indumijer Ruud Heestermans met zijn nieuwe Renault Mégane Estate Gt-Line 9 kenmerkende plaatsen in West-Brabant bezocht en deze voor de Grote Brabant Quiz op foto vastgelegd.

Zo waren we te vinden in het mooie Bergen op Zoom, het sportieve Baarle Nassau en op de sfeervolle markt in Geertruidenberg. Op de speciale actiewebsite www.degrotebrabantquiz.nl kun je alle foto’s uitgebreid bekijken en gratis meedoen!

Doe gratis mee en maak kans op een Efteling Giftcard
Meedoen is niet alleen erg leuk maar ook nog eens heel eenvoudig. Ga naar de speciale actiewebsite www.degrotebrabantquiz.nl en vink per foto de juiste plaats aan. Je hebt de keuze uit 2 mogelijke antwoorden. Vul het deelnameformulier verder in zodat we je kunnen laten weten wanneer je in de prijzen bent gevallen. Onder alle goede antwoorden verloten wij een Efteling Giftcard van maar liefst € 50,- . De actiewebsite staat vanaf 1 november live en de winnaar krijgt begin januari van ons persoonlijk bericht!

Comments are closed.

Bedrijvig Nieuws