Rabobank Clubkas Campagne: inschrijven vanaf 8 december

0

MOERDIJK/HALDERBERGE/ETTEN-LEUR – Maar liefst € 150.000 wordt er dit jaar verdeeld onder clubs die meedoen aan de Rabobank Clubkas Campagne! Clubs die actief zijn in de gemeenten Halderberge, Moerdijk, Etten-Leur of de kern Dinteloord melden zich vanaf vrijdag 8 december 2017 aan. Inschrijven is mogelijk tot en met 1 maart 2018 via www.rabobank.nl/wbn

 Focus op jongeren
Nieuwe shirts voor de sportclub, geluidsmateriaal voor toneel- of muziekvoorstellingen, een activiteit voor ouderen organiseren; met de Rabobank Clubkas Campagne zijn er flinke bedragen te verdienen. Naast het donatiebudget van € 150.000 is weer € 10.000 extra beschikbaar voor de beste wederkerigheidsvoorstellen. Dit zijn activiteiten die ten goede komen aan een doelgroep buiten de eigen club. Clubs zijn niet verplicht om een wederkerigheidsvoorstel in te dienen. Voorstellen die betrekking hebben op de doelgroep jongeren hebben dit jaar in de beoordelingscommissie een streepje voor.

 Voer de beste campagne!
Zodra de stemperiode aanbreekt (maar ook daarvoor) voeren de clubs campagne onder clubleden, vrienden, familie en kennissen. Van woensdag 4 april t/m maandag 16 april 2018 is de stemperiode waarin leden van Rabobank West-Brabant Noord hun stem uitbrengen. Elke stem is geld waard, waarmee zij de hoogte van de bijdrage bepalen. Het totaalbedrag wordt gedeeld door het aantal uitgebrachte stemmen, waarna duidelijk wordt welk bedrag de vereniging of stichting ontvangt (minimaal € 100).

 Inschrijven
Aanmelden voor de Rabobank Clubkas Campagne is mogelijk via rabobank.nl/wbn

 Wat is de Rabobank Clubkas Campagne?
Met de Rabobank Clubkas Campagne komt een vereniging of stichting in aanmerking voor een donatie van onze bank. Door het voeren van een goede campagne (het promoten van de deelname van de club aan de Rabobank Clubkas Campagne) onder clubleden, vrienden, familie en kennissen is het mogelijk om een mooi geldbedrag te verdienen voor de vereniging of stichting. Voorwaarden voor deelname: de vereniging/stichting heeft een zakelijke rekening bij Rabobank West-Brabant Noord en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Daarnaast worden de aanvragen getoetst aan een aantal criteria.

Comments are closed.

Algemeen