Vice Versa ’51 uitslagen

0

OUDENBOSCH – Dit weekend is de 5e ronde gespeeld van de voorjaarscompetitie 2017. De jeugd speelde thuis. De senioren hadden allemaal een uitwedstrijd.

Jeugd 1 speelde tegen medekoploper Flash 1 uit Eindhoven. Het was een spannende wedstrijd in het begin met de nodige 5-gamers. Verena Maas, Dylan Klaverveld en Mike Schoonen kwamen met 1-3 achter. Ze knokten terug tot 3-3. Toen was de koek op. De laatste vier wedstrijden werden verloren. Verena won er twee, Dylan één en Mike helaas niets.

Jeugd 2 had ook deze keer, net als vorige week, een sterke tegenstander, nl. ODT 2 die op de 1e plaats staat. Cas Honkoop, Jarno Bislick en Ben Meulebeld hadden dan ook weinig in te brengen. Cas begon goed. Hij verloor zijn 1e game maar net met 14-16. De andere twee games verloor hij dik. Jarno won in zijn eerste wedstrijd een game. De andere drie games verloor hij. Ben verloor zijn eerste wedstrijd. In de dubbel verloren Cas en Jarno een game met 11-13. De andere twee games met grote cijfers. Zo ging het de hele wedstrijd. De jongens van ODT waren veel te sterk en wonnen dan ook met 0-10.

Team 1 reisde naar Middelburg 6. Bijna alle wedstrijden werden in drie games beslist. Stephan Wens en Jacco Schoone hadden weinig moeite men hun tegenstanders en wonnen alles. Edwin van de Kasteele won helaas niets. Stephan en Jacco wonnen ook de dubbel.

Team 2 speelde tegen ODT 3. Rens Dam won zijn eerste wedstrijd in de 4e game met 11-13. Marco Beckers won de laatste wedstrijd in de 5e game met 10-12. Alle andere wedstrijden werden verloren. Joyce Mous won in haar eerste en tweede wedstrijd een game. Rens en Marco verloren de dubbel.

Team 3 nam het op tegen Het Markiezaat 2. Dit was een sterke tegenstander. Alleen Roel van Merode won zijn laatste wedstrijd in vijf games. Rick Sijp en Niels Mouwen wonnen niets. Rick verloor soms met hoge gamestanden. Roel en Rick verloren de dubbel.

Team 4 speelde tegen Het Markiezaat 4. Het was bij vier wedstrijden spannend wie er zou winnen. Die werden pas in de 5e game beslist. Rob Kraus won twee van die wedstrijden en Martijn van Hoof één. Martijn en Peter Salnicky verloren de dubbel in vijf games met hoge gamestanden. Peter won al zijn wedstrijden.

Team 5 had Het Markiezaat 7 als tegenstander. Het ging tot 2-2 gelijk op. Toen nam team 5 een kleine voorsprong. Die gaven ze niet meer uit handen. Ton Coenen en invalster Natascha Rops wonnen ieder twee wedstrijden. Goos Loch won er één. Ton en Goos wonnen de dubbel in vijf games.

Team 6 speelde tegen Belcrum 13. Het was een spannende wedstrijd al was dat aan de fikse nederlaag niet te zien. Er werden vijf wedstrijden pas in de vijfde game beslist. Vier van die wedstrijden werden helaas verloren. Alleen Hanny Tousain won een 5-gamer. Nellie Dekkers en Sandra Hamelink wonnen niets. Zij verloren ook de dubbel.

Uitslagen

Jeugd 1-Flash 1 3-7

Jeugd 2-ODT 2 0-10

Middelburg 6-Team 1 3-7

ODT 3-Team 2 8-2

Het Markiezaat 2-Team 3 9-1

Het Markiezaat 4-Team 4 4-6

Het Markiezaat 7-Team 5 4-6

Belcrum 13-Team 6 9-1

Comments are closed.

Sport en Vereniging