Voetballer na trap tegen hoofd weer thuis

0

ETTEN-LEUR/OUDENBOSCCH – De voetballer die zondag in Etten-Leur tijdens de wedstrijd van de derde elftallen van DSE 3 tegen Victoria’03 uit Oudenbosch na een trap tegen het hoofd in het ziekenhuis belandde, is weer thuis. De speler liep bij de trap een hersenschudding op.

Vlak voor tijd kreeg de speler van de thuisspelende ploeg een trap tegen zijn hoofd van een speler van Victoria’03. Het slachtoffer werd met uitvalsverschijnselen naar het ziekenhuis gebracht. De man die de trap uitdeelde, een 40-jarige speler van de ploeg uit Oudenbosch, werd door de politie aangehouden op verdenking van poging tot mishandeling. Het duel werd na het incident gestaakt.

Aanleiding
Wat precies de aanleiding is geweest voor de mishandeling is nog onduidelijk. De politie en de KNVB onderzoeken de zaak. Het slachtoffer heeft inmiddels aangifte gedaan bij de politie.

Een week geleden ging het in Wernhout ook al mis op het voetbalveld nadat een scheidsrechter een klap in zijn gezicht kreeg van een speler tijdens de wedstrijd Wernhout Jo17-1 tegen Boeimeer Jo17-2. Ook die wedstrijd werd gestaakt.

Comments are closed.

Algemeen