Toerwielerclub Zevenbergen

0

ZEVENBERGEN – Fietsprogramma van zaterdag 12 en zondag 13 augustus.

Zaterdag: de Randoneurs gaan naar Vugt, zij fietsen een ronde van 125km en vertrekken om 08.00uur. De Toerrijders fietsen naar Oud-Beijerland voor een ronde van 100km en vertrekken om 08.05uur.

Zondag: de Randoneurs gaan voor een ronde van 65km naar Dorst, zij vertrekken om 09.00uur. De Toerrijders vertrekken eveneens om 09.00uur, maar die gaan naar Nispen voor hun ronde van 60km. De Recreanten zijn ook van de party, zij gaan voor een ronde van 60km naar Raamsdonksveer en vertrekken eveneens om 09.00uur

Ook meedoen

Wellicht fiets u vaker, maar alleen. En heeft u het idee dat alleen ook maar alleen is. Misschien stond u vorig weekeind langs het parcours van het `Moerdijks wielerweekeind, en heeft op de zaterdag vele fietsers zien vertrekken voor hun tocht, en op zondag de profronde bijgewoond, waar u een delegatie van de Toerwielerclub heeft zien fietsen voor hun presentatie ronde. Wij kunnen ons voorstellen dat u denkt dat wil ik ook maar heb schrik om erin te stappen. Schroom niet, maar bezoek onze website www.twczevenbergen.nl daar vindt u de mensen die u kunnen helpen om ook van uw fietshobby op een verantwoorde manier een genot kunnen maken.

Comments are closed.

Sport en Vereniging