De Markiezaten kansloos tegen RSV

BERGEN OP ZOOM - Een in alle linies beter RSV won in eigen huis met 4-0 van De Markiezaten die na de winterstop de draad kwijt zijn.

Het ontbreken van Finnian van Dijk, David Paluch, al het hele seizoen, Michel Mertens en topscorer Alperen Baay is daar mede debet aan. Na een goede redding van Antal Bekendam, hij keepte weer ijzersterk, en een redding op het laatste moment van Nicky Jansen, viel na 35 minuten toch de 1-0 uit een penalty en zelfs een minuut later de 2-0 toen Menno Oosting die een goede wedstrijd speelde tot zijn blessure, de bal onhoudbaar voor Antal van richting veranderde. Na de pauze met een goed invallende Marco de Vos een aanvallend De Markiezaten maar echte kansen werden niet geschapen. RSV profiteerde van de ontstane ruimte en scoorde nog twee keer en dankzij het goede voetenwerk van Antal bleef het daarbij.

Stand: 1.Clinge 17 43; 2.Hoeven 17 39; 3.WVV'67 17 31; 6.De Markiezaten 16 25.