Den Dekker Muziek in Kapelle sluit eind dit jaar haar deuren

2

KAPELLE – Na veertig jaar sluit Sjaak van Koeveringe eind dit jaar zijn zaak Den Dekker Muziek in Kapelle. Door veranderingen in de markt ziet Van Koeveringe zijn inkomsten dalen. Nu ook het huurcontract voor het winkelpand aan de Van der Biltlaan afloopt, heeft Van Koeveringe besloten te stoppen. “Ik wil al mijn klanten graag bedanken voor het vertrouwen.”

Van Koeveringe vindt het jammer om zijn winkel te sluiten. “Maar je moet realistisch zijn. Ik heb hier zo’n twee jaar over nagedacht. De markt verandert en ik heb geen opvolger voor de winkel.” De ondernemer heeft geen vaste medewerkers meer in dienst. De huur voor het pand is best hoog en met de verhuizing naar een andere locatie die hij op het oog had, wilde de gemeente niet meewerken, zegt Van Koeveringe. “Met het aflopen van het huurcontract heb ik daarom besloten te stoppen.”

Opheffingsuitverkoop
Tot het einde van dit jaar is er een opheffingsuitverkoop bij Den Dekker Muziek. Die begint donderdag (28 september). “Ik wil graag positief afsluiten en mijn klanten bedanken voor het vertrouwen dat ze al die jaren in mij gesteld hebben.”
Als zijn winkel straks gesloten is, heeft Van Koeveringe nog genoeg te doen. “Na de sluiting kan ik mijn pijlen helemaal richten op het installatiewerk dat ik doe voor scholen en kerken.”

Den Dekker Muziek – Van der Biltlaan 69 – 4421 BD – Kapelle – tel. 0113-330330.

FOTO COBY WEIJERS

2 reacties

Algemeen