Improve! Personeelsadvies wil verbinden, ontwikkelen en bewegen

1

WEMELDINGE – Als allround HR-adviseur zet Karin van Oosten zich sinds 2010 in voor organisaties die beter willen functioneren; met meer plezier en meer resultaat. Improve! Personeelsadvies is nauw betrokken bij onder andere reorganisatietrajecten, HR-interim-activiteiten, het opstellen van strategische plannen en teambuilding en richt zich op zowel grote als kleine bedrijven.

“Ik ben, nadat ik jarenlang ervaring had opgedaan bij een grote financiële dienstverlener, voor mijzelf begonnen, omdat ik graag steeds nieuwe uitdagingen aanga”, vertelt Karin. “Ik vind het belangrijk steeds opnieuw mijn blik te verruimen, zodat ik mezelf blijf ontwikkelen en mijn kennis kan verbreden.”

Ontzorgen
Alhoewel Karin begonnen is met een focus op personeelsadvies is de nadruk binnen haar bedrijf in de loop van de jaren steeds meer komen te liggen op organisatieadvies. “Ik voel mij prima bij deze verschuiving van activiteiten. Mijn doel is het helpen van een organisatie tot een hoger plan te komen. Mijn hart ligt bij de MKB-ondernemer en dan met name het familiaire aspect daarbinnen heeft mijn interesse. Ik wil dicht bij de klant staan; betrokken zijn van strategie tot operatie en alles wat er tussen ligt. Door het operationeel makkelijker te maken en ondernemers te ontzorgen, kunnen zij zich richten op het ondernemen zelf.”

Vragen
Eén van Karins sterkste kanten is de combinatie die zij maakt tussen enerzijds een pragmatische en anderzijds een empathische werkwijze. “Ik wil stappen zetten, maar houd tijdens het hele proces nauw contact met de ondernemer, zodat hij weet wat ik doe. Het vertrouwen dat ik krijg, vind ik heel bijzonder en ik ga hier heel zorgvuldig mee om. Ik ga graag van A tot Z aan de slag en zoek altijd eerst naar de vraag achter de vraag. Door in gesprek te gaan binnen alle geledingen van een organisatie krijg ik een totaalplaatje in beeld en kunnen we tot passende oplossingen komen.”

BIJDRAGE: VAN ONZE REDACTIE

Bedrijvig Nieuws