OVY bedankt klanten voor vertrouwen

3

YERSEKE – Tanja Steketee uit Yerseke mocht donderdagavond in restaurant ’t Hoekje in haar woonplaats een fiets ter waarde van 750 euro in ontvangst nemen. Zij won de hoofdprijs van de Najaarsactie van Ondernemersvereniging Yerseke (OVY). Monique Verschuure uit Yerseke, M. Butyn uit Kruiningen, familie Steenbakker uit Heinkenszand, H. Luteijn uit Wemeldinge en Lenny Steketee uit Yerseke gingen met een waardebon van 250 euro naar huis.

Van 10 november tot 3 december kregen klanten van een aantal ondernemers in Yerseke bij besteding van vijf euro zegels. Een volle spaarkaart met deze zegels konden ze inleveren bij de deelnemende winkeliers en zo maakten ze kans op prijzen.

Prijzen
Bij eerdere trekkingen verraste de OVY klanten al met 45 cadeaupakketten. Donderdagavond reikte OVY-voorzitter Marijn Cornelisse ook waardebonnen en de fiets als hoofdprijs uit.
De ondernemersvereniging spreekt van een succesvolle actie om haar klanten in het zonnetje te zetten. Dat er ook veel deelnemers van buiten het dorp waren, bewijst voor de ondernemers dat Yerseke ook in de omgeving gewaardeerd wordt als centrum om boodschappen te doen en cadeaus te kopen.

3 reacties

Algemeen