Dode bij gasexplosie in woning Hansweert

1

HANSWEERT – Een persoon is in de nacht van vrijdag op zaterdag om het leven gekomen bij een gasexplosie in een woning aan de Oude Kerkstraat in Hansweert. Omwonenden hadden even daarvoor een knal gehoord waarbij alle ramen aan diggelen gingen. Het slachtoffer is vermoedelijk de 54-jarige bewoner van het pand.

Vermoedelijk is de brand ontstaan door een gasexplosie. Netwerkbeheerder Enduris heeft de woning afgesloten. De hele Oude Kerkstraat moest het tijdelijk zonder gas doen, omdat Enduris niet in het huis terecht kon. Door het gas in het huis had de brandweer het zwaar om het vuur te blussen.

Bewoner
De brand begon vermoedelijk rond 3.45 uur. Pas tegen 8.30 uur was de brandweer klaar met blussen. Zij troffen in het huis het lichaam aan. Dat is vermoedelijk van de bewoner van het pand. Onderzoek moet dit nog definitief uitwijzen.

1 reactie

  1. Johan Rijnhout

    Sterkte aan de familie en de brandweerlieden van de korpsen Brandweer Kruiningen, Brandweer Kapelle, Brandweer Goes Politieteam Oosterscheldebekken en de Ambulancedienst

112 Meldingen