Wandelen in Waarde

0

WAARDE – Vanaf dinsdagmorgen 13 januari is er een groep enthousiaste wandelaars die u uitnodigend om eens lekker mee te wandelen.

Deze enthousiaste wandelaars komen voort uit het wandelproject van Elke Stap Telt. Er wordt gewandeld op verschillende niveaus. U kunt ook meewandelen als u niet zo ver kunt wandelen of als u moeite met wandelen heeft. We wandelen in verschillende groepen, met verschillende tempo’s en afstanden. De kortste wandeling varieert van 600 meter tot 1,5 kilometer. De overige wandelen hebben een lengte van circa 3-4 kilometer of u kiest voor de grotere wandeling van ongeveer 5-7 kilometer. Overigens gaat alles in overleg, het tempo van de wandeling, de afstand etc.

Iedereen mag met ons meewandelen van jong tot oud. De routes zullen u laten zien hoe mooi Waarde en omgeving is. We starten iedere dinsdagmorgen rond 10.00 uur met een kopje koffie of bakje thee in het dorpscentrum Meerwaarde, Mauritsstraat 4/6. De kosten van de drankjes zijn voor eigen rekening. De wandeling en de gezelligheid zijn gratis! Wandelt u ook mee?!

Opgeven is niet nodig. Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met de gemeente Reimerswaal, vraag naar Jordan van Langevelde, tel. 0113-395371 of mail naar j.van.langevelde@reimerswaal.nl.

Algemeen