Afbeelding
Foto: Politie.nl

Drie verdachten aangehouden voor handel in hard- en softdrugs

Door: Michel Claessens 112 Meldingen

ROOSENDAAL - De politie heeft maandagochtend drie mannen aangehouden die verdacht worden van handel in hard- en softdrugs. De politie laat weten dat het gaat om een 23-jarige man uit Hoogerheide, een 26-jarige Roosendaler en een 30-jarige inwoner van Bergen op Zoom.

De afgelopen maanden had de politie meerdere signalen ontvangen over een groep in de omgeving van Bergen op Zoom en Roosendaal die zich schuldig maakte aan de handel in hard- en softdrugs. In het onderzoek dat volgde kreeg de politie een aantal personen in beeld die hierbij betrokken waren. Ook hebben agenten enkele drugsdeals waargenomen.

In verband met dit onderzoek heeft de politie in opdracht van de officier van justitie vanochtend om 06:00 uur drie verdachten aangehouden. Ook heeft de politie drie huizen en een chalet doorzocht. Daarbij is onder andere ruim 700 gram gedroogde henneptoppen, 1700 euro aan contant geld, een gestolen motorfiets, diverse mobiele telefoons en twee voor afdreiging geschikte speelgoedwapens in beslag genomen.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief