Foto: Roy Beusker
Foto: Roy Beusker Foto: Roy Beusker

Inwoners van Wouw strijden om miljoenen in Postcode Loterij Miljoenenjacht

Door: Redactie Algemeen

WOUW - Vijftig inwoners van Wouw gaan binnenkort de strijd aan om miljoenen. Zij nemen namelijk plaats in de studio van Miljoenenjacht. Of de inwoners van Wouw daadwerkelijk in de prijzen vallen, is zondag 7 april vanaf 19.55 uur te zien bij SBS6.  

Ine gaat samen met haar schoondochter naar de studio in Amsterdam. Haar zoon en andere schoondochter hebben ook een uitnodiging ontvangen, het wordt een gezellig uitje. Ine zegt vol trots: “We hebben er heel veel zin in!”  

De vijftig inwoners van Wouw zullen samen met bewoners van negen andere wijken uit Nederland aanwezig zijn in de studio. Tijdens de uitzending maakt één van de 500 aanwezigen kans om de studio te verlaten als een miljonair. De gelukkige finalist zal naast Linda de Mol plaatsnemen om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen. Door koffers te openen, kan de finalist geldbedragen onthullen die kunnen oplopen tot vijf miljoen euro. 

De uitzending van Postcode Loterij Miljoenenjacht met daarin de inwoners van Wouw is zondag 7 april van 19.55 uur bij SBS6 te zien.  



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief