Afbeelding
Foto: RoosendaalseComedie

Toneelstuk Kras door de Roosendaalse Comedie

Cultuur

ROOSENDAAL - De Roosendaalse Comedie speelt 9-10-11-16-17-18 juni het Toneelstuk Kras van Judith Herzberg. De bewerking en regie is in handen van Jan Wouters en wordt gespeeld in The Loods op de Oostelijke Havendijk 13 B.

In Kras van toneelschrijver Judith Herzberg wordt vier nachten op rij ingebroken in het huis van de 70 jarige Ina. De dief in de nacht houdt Ina uit haar slaap. Het vreemde is dat er niets wordt meegenomen, de dader laat alleen een vreselijke bende achter. Door deze inbraken krijgt Ina ineens haar kinderen en aanhang weer heel vaak te zien.

De kinderen nemen haar problemen nogal luchtig op en grijpen de gelegenheid aan om hun onderlinge problemen en onenigheden nog eens flink uit te spreken.

Is Ina een ontredderde bejaarde? Of een manipulatieve moeder ? Of heeft zij heel andere plannen? Is de mysterieuze inbreker het grootste raadsel of Ina zelf? Deze vragen maken KRAS een vervreemdende maar boeiende voostelling!

De voorstelling is bewerkt en geregisseerd door Jan Wouters. Er is gekozen voor The Loods als speel locatie omdat deze locatie de vervreemdende situatie nog eens extra benadrukt. De locatie zelf is al een voorstelling op zich op een achteraf locatie aan de Vliet.

De voorstelling wordt gespeeld door Sonja van den Biggelaar, Leo Bosters, Anton Bruglemans, Judith Castelijn, Elly Hoevenaars, Marco van Loon, Corine Molenschot, Nienke Nederlof, Suzanne Rockx-Laro, Conny de Rooij.

Speeldata
Vrijdag 9 en 16 juni aanvang 20.00 uur
Zaterdag 10 en 17 juni aanvang 20.00 uur
Zondag 11 en 18 juni aanvang 15.00 uur

Locatie: The Loods, Oostelijke Havendijk 13 B, 4704 AD Roosendaal
Reserveren via: https://www.de-comedie.nl/reserveren



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief