Eerste editie ROtary Mosselfeest voor goed doel

0

ROOSENDAAL – De Rotary Roosendaal houdt zondag 10 september de eerste editie van het ROtary Mosselfeest. De opbrengst is bedoeld voor de Muziekvereniging Roosendaal. Daarvoor wordt samengewerkt met horecazaken op de Markt.

Tussen 16.00 en 20.00 uur kan iedereen mosselen komen proeven. Daarvoor dienen wel vooraf mosselbonnen te worden verkocht. De Zeeuwse lekkernijen worden uitgeserveerd op het terras aan de Markt 36-38.

Warm hart
De Rotaryvereniging wil zet zich inzetten voor de Muziekvereniging Roosendaal: “Door de enorme culturele bijdrage aan de stad verdient deze club dan ook alle aandacht en ondersteuning van onze club. En dit willen wij samen doen met alle Roosendalers die de muziek ook een warm hart toedragen”, geeft Hans Traets namens de organisatie aan. Bij Muziekvereniging Roosendaal kan iedere individuele muzikant een plek vinden waar hij of zij zich thuis voelt doordat meerdere orkesten met verschillende ambities in één vereniging samen zijn. Omdat een structurele basisinfrastructuur voor muziekopleiding in Roosendaal afwezig is, heeft Muziekvereniging Roosendaal de toekomstbestendigheid van het opleiden van muzikanten onder professionele begeleiding tot speerpunt benoemd.

Mosselbonnen dienen vooraf besteld te worden via rotarymosselfeest@gmail.com of door naar het VVV kantoor te gaan, waar de mosselbonnen verkocht worden.

FOTO SHUTTERSTOCK

Comments are closed.

Algemeen