Johan van Loenhout winnaar Aftersummer break bij Auto Indumij

3

ETTEN-LEUR – Groot nieuws voor Johan van Loenhout die onlangs de hoofdprijs van de After Summer Break actie in de wacht wist te slepen. Uit ruim 5000 deelnemers werd de uit Wouw afkomstige Johan van Loenhout door storemanager Vincent de Klerk verrast met een vakantiecheque t.w.v. maar liefst € 500,-. Tijdens de prijsuitreiking in de showroom van Auto Indumij Etten-Leur was ook marketing medewerker Ruud Heestermans aanwezig om Johan persoonlijk te feliciteren met deze leuke prijs.

Blij verrast
Bourgondiër Johan van Loenhout geniet van het leven. De gewonnen prijs komt dan ook zeer goed terecht. Van Loenhout: “Normaal win ik nooit iets. Vincent wees me op de actie, ik heb mijn gegevens ingevuld en was verrast dat ik na een tijdje gebeld werd door Auto Indumij!”
“Waar de reis naartoe gaat weet ik nog niet precies. Ik weet vast wel iets leuks te vinden!”
Auto Indumij houd meermaals per jaar leuke acties waarbij ze haar klanten in het zonnetje zet. Wil jij ook kans maken op een leuke prijs? Houd dan de website van Auto Indumij in de gate. www.renault-indumij.nl

Online dealerawards
De inspanningen van Auto Indumij blijven niet onopgemerkt. Onlangs zijn zij door een vakjury genomineerd voor de Online Dealer Awards. De marketingafdeling van Auto Indumij is genomineerd in maar liefst 2 categorieën. Zo ontvingen zij onlangs een nominatie voor de allerbeste Dealer op Social Media gebied en voor de meest Originele Online Actie waar onze leuke online actie “Wineenaftersummerbreak” bij de jury hoge ogen gooide.
In totaal zijn van alle automotive bedrijven in Nederland 8 bedrijven genomineerd die ieder kans maken op zowel een vak- als een publieksprijs. “Wij zijn dan ook erg blij met deze nominatie”, vertelt marketing manager Roger Dellemijn die samen met Janno en Ruud in de afgelopen jaren diverse leuke campagnes heeft ontwikkeld.
Op 13 december worden alle winnaars van de verschillende categorieën bekend gemaakt tijdens een spetterende awardshow in het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid.

Volg Auto Indumij ook op facebook, op www.facebook.com/autoindumij of bezoek de website, www.renault-indumij.nl

3 reacties

Bedrijvig Nieuws