‘Koren in Parrotia’

0

ROOSENDAAL – Dat Roosendaal zingt, swingt en zeer cultureel onderlegd is zal u waarschijnlijk niet ontgaan zijn. Maar wist u dat er onder de 77.000 inwoners van de gemeente Roosendaal meer dan 20 koren actief zijn? Parrotia wil u graag laten kennismaken met ons lokale, muzikale talent.

Op zondag 17 september zal van 12.30 tot 17.15 uur het allereerste Roosendaalse korenfestival gehouden worden genaamd: ‘Koren in Parrotia’. Op vier verschillende podia in Parrotia kunt u genieten van uiteenlopende repertoires van maar liefst 9 Roosendaalse koren. Dit evenement is mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van onze gemeente.

‘Koren in Parrotia’ wordt een feest van herkenning voor jong en oud. Van de sfeervolle Shanty-liederen en Ierse folksongs van de Chanteymen Roosendaal tot een afwisseling van hedendaagse en rustige liederen van Popkoor Akkoord; er is voor ieder wat wils.

De presentatie van het Roosendaalse korenfestival zal verzorgd worden door Bagiyo van der Leemputte, de juiste presentator, bekend van diverse andere evenementen als bevlogen presentator. Samen met de volgende Roosendaalse koren zal hij van het Roosendaalse korenfestival een sfeervol muzikale feest maken: Akkoord; Chanteymen Roosendaal; Concordia; Doucement; Opus 165; Roosendaalse Kamerkoor; Spek en Bonen; Vox Jubilans; Zout en Zoet.

Kippenvel, een brok in de keel krijgen of spontaan meezingen. Laat u inspireren en verrijken. Tijdens ‘Koren in Parrotia’ kunt u het zomaar allemaal in een middag meemaken. Entree gedurende het korenfestival is gratis, dus neem uw kinderen, ouders en vrienden gerust mee. Parrotia vindt u in het centrum van Roosendaal, Markt 54. De ingang is via Coffeecorner De Huiskamer.

Comments are closed.

Algemeen