Verkeerscontrole politie bij De Stok
Verkeerscontrole politie bij De Stok Foto: Verkeerspolitie ZWB

Verkeerscontrole Roosendaal: ruim 80 boetes uitgeschreven

Door: Wies van Erp Politie

ROOSENDAAL - Bij een verkeerscontrole bij De Stok in Roosendaal heeft de politie dinsdag 83 mensen beboet. Aanleiding voor de overtreding liepen uiteen: te veel geluid produceren, te donkere ramen, onjuiste lading vervoeren, negeren roodlicht en niet handsfree bellen.

In Roosendaal bij De Stok heeft de politie dinsdag 83 bekeuringen uitgeschreven: te veel geluid produceren, te donkere ramen, onjuiste lading vervoeren, negeren roodlicht en niet handsfree bellen. Tijdens deze controle haalde de politie ook een bestuurder van de weg waarvan het rijbewijs eerder al was ingevorderd. 

Een andere bestuurder blies bij een blaastest een waarde van 675UGL, dit is ruim drie keer de toegestane hoeveelheid. Het rijbewijs van de bestuurder is ingevorderd. Bij een volgende controle heeft de politie een camper in beslag genomen, deze had geen geldige tenaamstelling. 

Controle met monocam bij A17
Niet alleen bij De Stok werd gecontroleerd, ook is er bij de A17 ter hoogte van Roosendaal met een monocam gecontroleerd. Met een monocam kon de politie controleren op telefoongebruik. 35 mensen kunnen proces-verbaal van 429,- euro verwachten.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief