Schade jaarwisseling ligt in Roosendaal op 3.840 euro

4

ROOSENDAAL – De schade die is aangericht in de gemeente Roosendaal tijdens de jaarwisseling wordt geschat op 3.840 euro. Het gaat onder meer om vandalisme en objecten die zijn vernield door vuurwerk.

Volgens burgemeester Niederer was er sprake van een rustig Oud en Nieuw. Er deden zich geen grote incidenten voor. Er werd twee keer een proces-verbaal opgemaakt voor het afsteken van vuurwerk buiten de toegestane tijden en twee keer voor het in bezit hebben van illegaal vuurwerk. Een inwoner liep verwondingen op aan zijn hand door vuurwerk. Verder moest de brandweer twee keer uitrukken om een brandend voertuig te blussen.

4 reacties

  1. Ad van den Wijngaard

    De schade is natuurlijk vele malen hoger .
    Dit bedrag is alleen maar de schade aan gemeente eigendommen . De particuliere schaden weet men niet en het extra werk van politie,ziekenhuis personeel en schoonmaak worden voor het gemak maar niet gerekend .

    • Karel Jansen

      Schade bij particulieren rekenen ze niet mee. Ook niet het extra aanwezig moeten zijn van personeel bij ziekenhuis, ambulance, politie en brandweer rekenen ze niet mee. Zo kan ik rekenen. alleen het is niet realistisch