Druk najaar voor NEO en The Butterflies

0

RUCPHEN – De vakantie is voorbij, de scholen zijn begonnen en alle geledingen van NEO zijn inmiddels weer gestart met repeteren en/of trainen. We gaan met diverse optredens en concoursen een druk najaar tegemoet.

Zo zullen alle leden van “The Butterflies” zondag 17 september deelnemen aan het majoretteconcours in Waalwijk. We wensen onze meiden natuurlijk veel succes. Diezelfde zondag zullen een koper-kwintet en een klarinet-duo van NEO optreden tijdens “Kunst in de Kerk”, vanaf 14.30u in de St. Martinuskerk in Rucphen. Naast diverse andere muzikale optredens, is er ook een expositie met diverse kunstenaars uit de regio. U bent van harte welkom.

NEO rikavond

Ook het rikseizoen bij NEO gaat weer beginnen. Vrijdag 15 september bent u weer van harte welkom in de foyer van “De Vaart” voor een gezellig avondje rikken. Zoals vaker gemeld, u hoeft geen lid te zijn van NEO om hier aan te kunnen deelnemen. Inschrijven kan vanaf 19.00u, de rikavond start om 19.30u. Alvast een plezierige avond gewenst.

All4Harmony

Zondagmiddag 24 september zal het harmonie A-orkest van NEO een concert verzorgen op de Nieuwe Markt in Roosendaal. Samen met andere muziekverenigingen staat die middag in het teken van “All4Harmony”. Naast de eigen optredens van elke muziekvereniging zullen ook gezamenlijk enkele nummers worden uitgevoerd. Dat belooft dus bij voorbaat al een muzikaal spektakel te worden. We duimen alvast voor goed weer en natuurlijk nodigen we u bij deze van harte uit te komen kijken en luisteren.

Comments are closed.

Algemeen