Jeugd Willebrord Wil Vooruit

0

SINT WILLEBRORD – Het nieuwe jaar is weer begonnen en dan volgen de laatste loodjes. Nog twee weken voor het nationaal kampioenschap, het ieder jaar terugkerende, spannende en grote evenement.

Op dit moment zijn er twee rennertjes van de club die aan de KNWU wedstrijden deelnemen en dat betekend dan ook dat zij automatisch mogen deelnemen aan het NK.

Afgelopen weken was het vrij rustig met de wedstrijden, maar dit weekend zijn ze weer in het normale ritme opgestart. Echter door het slechte weer was het al meteen raak dat zaterdag de wedstrijd in Berghem niet door kon gaan. Er waren helaas te veel afmeldingen en dat was niet zo verwonderlijk ook.

Niet getreurd want zondag kon er naar hartenlust gefietst worden in Oosterhout (NB) aan de Warande.

Voor de allerkleinste was het wel vroeg en toch wel koud maar dat maakte voor onze ‘bliksem’ niet uit want die ging weer als vanouds hij behaalde een mooie 6de plek en mocht zo een prachtige medailles in ontvangst nemen. Kim Lauwerijssen laat niet snel een wedstrijd lopen en was dus ook hier weer van de partij ze behaalde een schitterende 8ste plaats.

Volgende week is voor de KNWU een wedstrijd in Vleuten.

Uitslagen zondag 8 Januari

Jeugdveldrit Liessel: Cat. 1: Delano Heeren 6; Cat. 2: Kim Lauwerijssen 8

Comments are closed.

Sport en Vereniging