Afbeelding
Foto: Steenbergse Bode

Laatste kans: Gratis Moederdagtaart van Luxe Bakkerij van Loon voor Vrienden van de Bode

Door: Sanne Brusselaars Algemeen

STEENBERGEN - Het is zondag 12 mei weer tijd om alle moeders te bedanken. Luxe Bakkerij van Loon begrijpt als geen ander hoe belangrijk het is om jouw moeder te verrassen op deze speciale dag. Daarom hebben zij dit jaar een bijzondere Moederdag slagroom schnitt gebakken die speciaal is ontworpen om jouw moeder te verwennen als Vriend van de Bode.

Als je op zoek bent naar een speciale manier om je moeder te laten zien hoeveel je om haar geeft op Moederdag, dan is de heerlijke schnitt van Luxe Bakkerij Van Loon een geweldig idee! Bij Luxe Bakkerij van Loon weten ze als geen ander hoe belangrijk het is om deze speciale dag te vieren.

Luxe Bakkerij van Loon 
Chantal en Damaro van Loon namen vorig jaar de bakkerij over van Ton van Hees. Chantal was voorheen zeven jaar werkzaam bij een bakker in Halsteren, waar haar liefde voor het vak is ontstaan. Haar zoon Damaro wist al vanaf zijn achtste jaar dat hij bakker wilde worden. Toen de mogelijkheid zich voordeed om de bakkerij van Ton van Hees over te nemen, hebben ze deze met beide handen aangegrepen. Damaro heeft een bakkersopleiding gevolgd en werkte al ruim twee jaar in de bakkerswinkel van Ton van Hees in Steenbergen. Toen hij begreep dat Ton van Hees wat rustiger aan wilde gaan doen, heeft Damaro voorgesteld om samen met zijn moeder de winkel over te nemen. Hij heeft daar nog geen dag spijt van gehad.

Het brood komt nog steeds van de bakkerij van Ton in Oud-Gastel en Damaro bereidt dagelijks zelf alle taarten, gebak en banket vers in de winkel. Er zijn dagelijks reclames en speciale aanbiedingen om de klanten kennis te laten maken met al het lekkers van de bakkerij.

Bij Luxe Bakkerij van Loon kun je op 12 mei een overheerlijke Moederdag Schnitt halen om Moederdag te vieren. De slagroom schnitt zit vol met moederdag versieringen en is de perfecte traktatie om jouw moeder te laten zien hoe speciaal ze voor jou is. 

Actie
Bij Uitgeverij de Bode begrijpen we dat Moederdag een unieke dag is en willen we ervoor zorgen dat jouw moeder zich extra bijzonder voelt op deze speciale dag. Daarom mogen al onze Vrienden van de Bode een gratis Moederdag schnitt ophalen bij Luxe Bakkerij van Loon! 
Wil jij ook je moeder verrassen met deze lekkere schnitt? Wordt dan Vriend van de Bode. Je krijgt er niet alleen een heerlijke aardbeienvlaai voor terug, maar nog veel meer voordelen. Zoals een gratis jaarboek van gemeente Steenbergen, korting op leuke uitjes door heel Brabant en je maakt kans op mooie prijzen. Vrienden van de Bode kunnen zich aanmelden via vriendvandebode.nl zodat Luxe Bakkerij van Loon weet hoeveel hij moet bakken. Daarna krijg je vanzelf een bevestiging met het afhaalmoment.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief