Dinteloorder aangehouden voor drugsbezit

0

DINTELOORD – De politie heeft woensdag een 27-jarige man uit Dinteloord aangehouden in De Weel voor drugsbezit. Door heel Noord-Brabant is de politie bezig met operatie impact, waarbij op verschillende plekken huiszoekingen worden gedaan in de strijd tegen de productie van synthetische drugs.

Zowel dinsdag als woensdag worden er tientallen plaatsen in Zuid-Nederland door de ondermijningsteams bezocht. In Dinteloord werden verschillende drugs aangetroffen en in beslag genomen. Het is nog onbekend om welke stoffen het gaat, dit wordt eerst nog getest.

Ook in Zevenbergen is woensdagmiddag een pand gesloten in verband met het aantreffen van drugs en in Heijningen  werd dinsdag in een garage aan De Polderstraat een hennepkwekerij aangetroffen met bijna 250 planten. Vermoedelijk is op het adres aan De Polderstraat minimaal een keer eerder hennep geoogst, wat ruim 20.000 euro heeft opgebracht. Daarom heeft de politie ook beslag gelegd op de personenauto van de vrouw, een Mercedes.

Dinsdag werd ook al een 28-jarige man uit Etten-Leur aangehouden. In zijn woning aan de Havik in de wijk Hooghuis trof de politie hennepgerelateerde goederen aan, zoals een koolstoffilter en transformatoren. Ook werd er wit poeder aangetroffen en verschillende witte brokstukjes en pillen. De politie nam tevens een nepvuurwapen in beslag.

Comments are closed.

112 Meldingen