Over ons

Al vanaf 1904 is Uitgeverij de Bode (voorheen Uitgeverij en Drukkerij Vorsselmans) actief m.b.t. kranten en drukwerk. Het familiebedrijf is uitgegroeid tot een moderne onderneming, waar zo’n 65 enthousiaste en vooral vakkundige medewerkers werkzaam zijn. De hoofdvestiging bevindt zich in Zundert.

Momenteel zijn er achttien edities, die met een gezamenlijke oplage van meer dan een half miljoen exemplaren en huis-aan-huis verspreid een optimale dekking geven in West-Brabant, op Tholen en Sint Philipsland, Noord- en Zuid-Beveland en Walcheren.

Alle Bodes kenmerken zich door de grote hoeveelheid nieuws en informatie uit de directe leefomgeving, verzameld en geschreven door eigen journalisten en correspondenten. Geen variaties dus op één Weekblad met in alle edities veelal dezelfde artikelen. Zowel lezers als adverteerders geven blijk van waardering voor deze aanpak. Voor nagenoeg alle Bodes geldt dat het grondgebied van de gemeente ook het verspreidingsgebied is.

Hoewel de redactionele inhoud verschillend is, is het wel mogelijk om in meerdere Bodes tegelijkertijd te adverteren. Daarvoor staat een zeer aantrekkelijk doorplaatsingstarief. Dit is van toepassing bij plaatsing van de ongewijzigde advertentie in dezelfde week in één of meerdere Bode