Werkzaamheden aan de N259 zorgen voor verschillende wijzigingen

2

STEENBERGEN – De N259 tussen de rotonde (Afgeslechtedijk) bij Steenbergen tot aan de rotonde bij Dinteloord is van 21 augustus tot en met 4 september afgesloten in verband met werkzaamheden. “De werkzaamheden aan de N259 bestaan uit het opnieuw voorzien van een deklaag van de rijbaan en van de fietspaden”, laat de gemeente weten.

“Eerst wordt de bovenste laag van de rijbaan verwijderd en gedeeltelijk worden de betonnen platen in de fietspaden verwijderd. Vervolgens worden de rijbaan en de fietspaden opnieuw voorzien van asfalt en wegmarkeringen.” De werkzaamheden duren ongeveer twee weken. Hierbij wordt dus ook de rotonde bij Dinteloord in het geheel meegenomen en ook de fietspaden krijgen een opknapbeurt. “Maar deze worden om en om afgesloten zodat de fietsverbinding tussen Dinteloord en Steenbergen tijdens de werkzaamheden wel mogelijk is.”

Tijdens de werkzaamheden zijn de woningen en bedrijven wel bereikbaar, maar er moet wel rekening worden gehouden met enige overlast. Aan de wijze van afvalinzameling vernadert niets. Inwoners kunnen de minicontainer op de aangewezen dagen en tijdstippen plaatsen op de gebruikelijke locatie. De buslijnen 111 en 310 gaan wel anders rijden, check daarom voordat je op pad gaat de reisplanner.

2 reacties

  1. Linda van der Veer

    Gaat nu de rotonde bij Dinteloord ook dicht of niet want eerst staat er tot aan de rotonde bij Dinteloord en even er na staat er dat de rotonde in zijn geheel word mee genomen beetje vreemd want hoe is het nu?

Algemeen