Wielercomité Steenbergen houdt Spinningmarathon

0

STEENBERGEN – Stichting Wielercriterium Steenbergen houdt op zaterdag 21 januari een spinningmarathon ter ondersteuning van de organisatie van de wielerwedstrijden op zondag 2 april. De spinningmarathon zal worden gehouden in sportcentrum de Knotwilg aan de wipstraat in Steenbergen.

De eerste deelnemers zullen om 15.00 uur op de spinfiets plaats nemen om de marathon te openen. De laatste leden van de teams zullen om 20.00 uur de teamprestatie voltooien. In totaal wordt er dus 5 uur gefietst per team, waarbij dezelfde teamleden ook meerdere uren mogen vullen. Er zullen verschillende Steenbergse spinninginstructeurs aanwezig zijn om het tempo op te zwepen. Het thema van de marathon is gezelligheid. Tevens zal er een discotheek aanwezig zijn om de sfeer in de knotwilg te verhogen. Daarnaast vinden er nog diverse activiteiten plaats zoals een loterij en een uitdaging om het hoogste wattage te trappen in een minuut op een speciale wattbike.

Geïnteresseerde kunnen inschrijven met een team van maximaal vijf personen. Het is echter ook mogelijk om individueel een of meerdere uren in te schrijven. Begin 2017 goed en schrijf in voor de gezelligste spinningmarathon van Steenbergen.

Inschrijven kan nog tot vrijdag 20 januari via e-mail; hansjosedegroen@gmail.com. Voor telefonische info kunt u terecht onder nummer 06-13895273 of 06-54328826.

Comments are closed.

Sport en Vereniging