Vogels achter de ploegende boeren (Scherpenisse)
Vogels achter de ploegende boeren (Scherpenisse) Foto: Aart de Boer

Stemronde geopend voor Thoolse fotowedstrijd: ‘Foto met meeste likes wint’

Door: Ties de Bakker Algemeen

THOLEN - De mogelijke prijswinnaars van de Thoolse fotowedstrijd zijn bekend. Negen foto’s zijn geselecteerd en geplaatst op de Facebookpagina van de gemeente. De foto met de meeste likes wint.

De Thoolse fotowedstrijd werd georganiseerd door de gemeente Tholen en Stichting Tholen Beter Bekend. Dit jaar was het thema Tholen door mijn ogen. Er zijn 137 foto’s ingestuurd, waarvan er negen werden geselecteerd die om de eerste, tweede en derde plaats strijden tijdens een stemronde op Facebook. 

De negen geselecteerde foto’s staan sinds zaterdag op de gemeentelijke facebookpagina. Men kan op zijn/haar favoriete foto stemmen door er op te klikken en deze te liken. De foto met de meeste likes eindigt op de eerste plaats en komt op de voorpagina van de gemeentegids 2024-2025 te staan, samen met nummer twee en drie. De zes andere foto’s krijgen een eervolle vermelding in de gemeentegids. Stemmen kan tot en met maandag 13 mei, 16.00 uur.

Mooiste belevingsfoto

Stichting Tholen Beter Bekend heeft daarnaast een mooie prijs beschikbaar gesteld voor de mooiste belevingsfoto. Deze wordt binnenkort bekend gemaakt en natuurlijk krijgt deze ook een mooi plekje in de gemeentegids

De punt bij Gorishoek
Beleven en ontdekken (De Rumoirtschorren bij Sint Philipsland)
Onze Lievevrouwe Kerk in Tholen
De pluimpotdam bij laag water
Bloemenpracht met de watertoren van Scherpenisse op de achtergrond
Schaapjes langs de Roolandsedijk in Poortvliet
Thoolse tulpen bij Oud-Vossemeer
Horizon boven de Oosterschelde, schepen in de verte, schorre en slikken (Sint-Maartensdijk)


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief