Dag van onbeperkt sporten tijdens voetbalschool

0

SINT PHILIPSLAND – Jongens en meisjes met een beperking kunnen op woensdag 18 oktober terecht bij de voetbalschool voor een dag onbeperkt sporten. Traditiegetrouw wordt er tijdens de driedaagse voetbalschool ook een dag georganiseerd waarbij jongen en meisjes met zowel een verstandelijke en/of lichamelijke beperking kunnen sporten.

Zowel sporters als niet-sporters met een beperking worden uitgenodigd om samen te komen sporten. Zij krijgen onder andere les van professionals. Kinderen zonder beperking maken deze dag kennis met het leven met een beperking, daarnaast is er de mogelijkheid om in een rolstoel te rijden, rolstoelvaardigheden worden getest en er worden potjes rolstoelbasketbal gespeeld.

Daarnaast worden er voetbal-specifieke-oefeningen nagebootst met daarin beperkingen en op het naastgelegen tennisveld kan men terecht voor een potje tennis. Meer informatie is te vinden op de website www.stichtingvoetbalschool.nl of www.sportloketwest.nl.

Aanmelden kan via info@stichtingvoetbalschool.nl, onder vermelding van “dag van het onbeperkt sporten”, maar ook op de dag zelf is iedereen van harte welkom. Voor vragen kunt u contact opnemen met Roseline van den Heuvel via 06-19826166

Comments are closed.

Algemeen