Thoolse brug gaat komend weekend opnieuw dicht

166

THOLEN – De Thoolse Brug gaat ook komend weekend een tijdje dicht. De werkzaamheden die Rijkswaterstaat afgelopen weekend wilde uitvoeren zijn niet volledig afgerond vanwege de weersomstandigheden.

De N286 gaat daarom zondag tussen 07.00 en 13.00 uur weer dicht voor automobilisten. De werkzaamheden veroorzaken aanzienlijke hinder. Houd rekening met omleidingen en langere reistijd tot een half uur. Rijkswaterstaat adviseert weggebruikers om goed voorbereid op weg te gaan.

Hinder en omleidingen

Rijkswaterstaat geeft met gele borden de omleidingsroutes aan. Verkeer uit Noord-Brabant rijdt naar Tholen via de A58, N289 en N659. Verkeer uit Halsteren / Bergen op Zoom rijdt naar Tholen via A4/A58, N289 en N659. Verkeer uit Tholen richting Bergen op Zoom rijdt via de N659, N289 en A58.

Werkzaamheden

Rijkswaterstaat repareert schades aan het asfalt bij het wegdek van de brug. Tevens wordt van de afsluiting gebruik gemaakt om leuningen op de boogconstructie van de brug te verwijderen. Het werk maakt volledige afsluiting van de brug noodzakelijk.

166 reacties

    • Maarten Tamara Schnitker

      1 x 90€ boete is wel genoeg. Rij wel rond deze x Hans. Is tog wel bizar dat je als politie agent je tijd moet vullen om smorgens om 4u40 een eenzame motorrijder te bekeuren die via de parallel baan rijdt.

  1. Ad van den Wijngaard

    Dicht ??? Dat ding kan helemaal niet open .
    Heel vroeger werd hij binnen gehaald als het slecht weer was , maar toen zat Zeeland ook nog dichtgeplakt met kranten .(Dat was wel de oude brug)

Algemeen