Wilt u ook gevonden worden op internet?

0

GOES – Is uw bedrijf goed vindbaar op internet? Wist u dat 43% van alle Google zoekopdrachten lokaal gericht zijn? Dan is het als ondernemer van groot belang dat uw onderneming uitstekend gevonden wordt via Google. U hoeft geen kostbaar internetbureau in te schakelen om dit voor u te regelen, u kunt namelijk zelf een uitstekende basis leggen voor goede vindbaarheid op internet. Maar wie maakt u hierin wegwijs en geeft u praktische informatie hoe u dit zelf kan verzorgen?

Cursus ‘Mijn Bedrijf op Google’
Na een geslaagde cursus ‘Facebook Adverteren’ start Uitgeverij de Bode nu met een cursus ‘Mijn Bedrijf op Google’. We zoeken immers allemaal op Google als we een tuinman, een loodgieter of een verzekeringsagent nodig hebben. Maar, hoe zorg je er voor dat de mensen jou als eerste vinden? Tijdens een praktische cursus maken wij u wegwijs in verschillende facetten die Google te bieden heeft. Wist u bijvoorbeeld dat u via een Google bedrijfsprofiel lokaal gevonden kunt worden? En wist u dat klanten via Google Maps een virtuele rondleiding kunnen volgen door uw zaak? Het kan allemaal, u hoeft alleen maar te leren hoe het moet.
Via de cursus ‘Mijn Bedrijf op Google’ zet u uw bedrijf letterlijk en figuurlijk goed op de kaart. Google Mijn Bedrijf is een portaal waar u alles kunt regelen dat uw bedrijf nodig heeft om als beste uit de zoekresultaten te komen. Naast een zoekmachine heeft Google nog veel meer te bieden, denk aan Google+, Google Maps en Google Insights.

Praktische werkwijze
Onder begeleiding van een ervaren docent leert u de praktische kant van Google kennen. Onze experts geven nuttige tips hoe u professioneel om kunt gaan met Google en hoe u daarmee optimaal gebruik maakt van alle mogelijkheden die het internet u te bieden heeft. Na een kort bondig theoriegedeelte gaat u zelf aan de slag en als u de cursus verlaat heeft u een volledig ingericht Google-bedrijfsprofiel en wordt uw onderneming door Google perfect weergegeven tussen de zoekresultaten.

Praktische gegevens
Cursus: Mijn Bedrijf op Google. Locatie: Goes/Zundert
Datum: 22 en 23 mei locatie Goes – 9 mei Locatie Zundert van 18.00 tot 21.00 uur.
Docent: Bert Paauwe van BereikPartners
Prijs: € 175,- (excl. BTW)
Inschrijven: internetbode.nl/mijnbedrijf
Maximaal 6 personen per cursus.

Aanmelden kan via: internetbode.nl/mijnbedrijf

Expert Bert Paauwe van BereikPartners geeft de workshop. FOTO EUGENE DE KOK

Comments are closed.

Bedrijvig Nieuws