Zaalvoetbal Competitie Meulvliet

0

THOLEN – De eerste wedstrijden van het jaar 2017 zijn weer begonnen, er waren twee beker wedstrijden en een inhaalwedstrijd van de B poule

De eerste wedstrijd werd gestreden tussen La Chouffe en van der Kleijn schilders voor plaatsing in de halve finale van de beker competitie.

La Chouffe begon zeer sterk aan de wedstrijd waardoor ze snel al op voorsprong kwamen, maar geleidelijk werd van der Kleijn sterker en kwamen door een goed sterkende keeper op een russtand van 1-2, de tweede helft kon La Chouffe het sterk spelende van der kleijn niet meer volgen zodat de eindstand 3-7 is geworden voor van der Kleijn die zich nu heeft geplaatst heeft voor de halve finale die op 27 maart worden gespeeld.

De tweede beker wedstrijd tussen van der Vlies grondwerken en Hart van Tholen is door afzegging van Hart van Tholen niet gespeeld. Van der Vlies is regelmentair met 5-0 door naar de volgende beker ronde.

De laatste wedstrijd van de avond was een inhaal wedstrijd tussen Het Raedhuis tegen de Sixties. Het was een zeer leuke wedstrijd met een steeds beter voetballend team van het Raedhuis konden elkaar goed vinden in het spel zodat de ruststand 2-4 werd voor de sixties. De tweede helft liep de sixties uit door beter spel en hoog tempo zodat de uitslag vergeleken met andere uitslagen van Het Readhuis niet meer zo groot is geworden eindstand 5-9 voor de Sixties.

Comments are closed.

Sport en Vereniging