Zaalvoetbal Competitie Meulvliet

0

THOLEN – Vorige week maandag is er één wedstrijd gespeeld in de bedrijven competitie. Het was Hart van Tholen tegen van der Kleijn Schilders.

Het was een zeer spannende wedstrijd gaven elkaar weinig toe maar na 10 min. sloeg Hart toe, 0-1. Van der Kleijn gooide alles in het spel maar kon niet voorkomen dat het een paar minuten later 0-2 werd voor Hart. Van der Kleijn kwam op een gegeven moment door een dekkingsfout terug naar 1-2 en kort voor rust stond de teller op 2-2. Na de rust was het spel zo heftig dat ze met verschillende kansen maar niet tot scoren konden komen. Maar in de 20ste minuut van de tweede helft scoorde Hart toch maar eens weer door een foutje van de keeper, die een zeer goede wedstrijd speelde en veel ballen kon tegenhouden. 5 min. kwam van der Kleijn toch maar eens door. Een afstandschot op een gelijkspel 3-3 en dat was de eindstand.

De tweede wedstrijd van de avond Ut Trapveldje tegen de Zebra`s. Deze is door afmelding van Ut Trapveldje, die te weinig spelers had, niet door gegaan. Dus reglementair hebben ze met 5-0 verloren.

Comments are closed.

Sport en Vereniging