Zaalvoetbal Competitie Meulvliet

0

THOLEN – Maandagavond zijn er drie wedstrijden gespeeld in de Bedrijven Competitie.

De eerste wedstrijd was Ut Trapveldje tegen de Sixties. Het was een felle strijd tussen de twee teams. Al na 10 min. stond de teller al op 5-0 voor Ut Trapveldje. De Sixtie`s wel om te scoren maar kon niet door de sterke verdediging komen. Na een kwartier voetballen lukte het de Sixties om door de verdediging te komen en scoorde het eerste doelpunt 5-1 maar Ut Trapveldje liet zich niet kennen en gingen er vol tegen aan zodat de russtand op 6-2 stond. De tweede helft, door een misverstand van de verdediging van het Trapveld vielen kort na rust twee doelpunten achter elkaar voor de Sixties. Toen stond de stand ineens op 6-4 maar toen begonnen de doelpunten te komen voor Ut Trapveldje de doelpunten te rollen zodat de Sixties het niet meer konden bijbenen en zodat de eindstand op 14-7 kwam te staan voor het Trapveldje.

Tweede wedstrijd was Hart v Tholen tegen Pia automation. Leuke wedstrijd; twee ploegen die er vol tegen aan gingen. Na 10 min. werd het 1-0 voor Hart en kort daarna kwam Pia terug naar 1-1 russtand. Kort na rust liep de score uit naar 3-2 voor Hart. Pia had het moeilijk maar bleef toch een beetje in het spoor van Hart naar een stand van 5-3 voor Hart, maar door een sterke achterhoede van Hart kon Pia maar niet dichterbij komen en zo de eindstand uitliep naar 7-3 voor Hart.

De derde en laatste wedstrijd van de avond was v d Kleijn schilders tegen Flying High. Leuke pot voetbal. Beide ploegen deden niets voor elkaar onder. Na 10 min. kwam Flying High op 0-1 te staan maar door een hard werkende van der Kleijn kwam ze langs zij 1-1 en zo liepen ze uit naar een russtand van 2-1 tot de rust. Tweede helft na een acht minuten kwam van der Kleijn op 3-1 en door een foute terugspeelbal werd het 4-1 en gelijk erna 4-2 en Flying High kwam toch dicht naast van der Kleijn zodat de eindstand op 4-3 eindigde.

Comments are closed.

Sport en Vereniging