Dierenasiel Walcheren valt in de prijzen bij actie van AVA Electro

0

OOST-SOUBURG – Dierenasiel Walcheren is de gelukkige winnaar geworden van een Miele-stofzuiger: de Complete C3 Black Diamond. AVA Electro heeft een Miele-folder verspreid met daarin een opvallende win-actie. Dierenasiel Walcheren viel in de prijzen vanwege haar originele antwoord op de vraag waarom zij graag een Miele-stofzuiger zou willen winnen. Op 9 maart mocht zij deze prijs in ontvangst nemen: de zowel in 2015 als in 2016 door de Consumentenbond als beste geteste Miele-stofzuiger Complete C3 Black Diamond.

AVA Electro beschikt over een Miele Innovation Centre, waar altijd de laatste Miele-innovaties binnen verschillende productgroepen, zoals was-, droog- en afwasautomaten, stofzuigers en keukenapparatuur, in een opvallende, moderne opstelling worden getoond. Onderdeel van de samenwerking met Miele is het volgen van producttrainingen om extra kennis op te doen en daardoor deskundig advies te kunnen blijven geven over de innovaties van Miele-apparaten.

Miele Innovation Centre
Met het Miele Innovation Centre geeft AVA Electro haar klanten een totaalervaring. Een werkelijk prachtige presentatie van het brede Miele-assortiment met natuurlijk de allerlaatste productinnovaties. Deskundigheid en service zijn van een zeer hoog niveau.

AVA Electro, Kanaalstraat 44, 4388 BN Oost-Souburg

Comments are closed.

Bedrijvig Nieuws