Popkoor X – Stream Schittert in Paradiso Amsterdam

1

VLISSINGEN – De leden van Popkoor X – Stream uit Middelburg vertrokken zaterdag 10 januari naar Amsterdam om daar te schitteren tijdens de korendagen in de Poptempel van Nederland namelijk Paradiso. Ze hebben er 3 jaar lang voor moeten knokken. Maar de aanhouder wint.

Met een flinke vertegenwoordiging hebben ze nu dus onze hoofdstad laten swingen en genieten van zowel rock, pop met piano begeleiding, a capella en populaire pop. Om een zo’n breed mogelijke keuze van hun repertoire te kunnen laten horen. Ze traden op in de grote zaal van Paradiso waar al menig artiest heeft gestaan. En kregen vanuit het publiek als eerste koor de vraag om een toegift. Helaas wegens een strak programma was daar geen gelegenheid voor. Maar ze hebben Middelburg en Zeeland daar wel op de kaart gezet. Aan dit festival deden zo’n 140 koren uit heel Nederland mee.

Mocht u dichter bij van ze willen genieten dan zijn ze zondag 1 februari te bewonderen in het Atrium van Ter Reede in Vlissingen. En als ze hier weer door de loting zijn gekomen ook tijdens Middelburg Vol Koren. Verder hopen ze dit jaar in oktober hun 10 jarig bestaan in te kunnen luiden. En werken hard omdat te kunnen vieren met 2 shows medio april 2016 in het Arsenaaltheater te Vlissingen. Mocht u zin hebben om ze te willen versterken dan zijn ze zoals veel koren hard op zoek naar Mannen zowel bas als tenor.

Comments are closed.

Algemeen