REDWIRE vuurwerkshow in Serooskerke

0

SEROOSKERKE – Woensdag 20 december om 19.00 uur promoot REDWIRE het professionele vuurwerk op het hoofdveld van voetbalvereniging Serooskerke.

REDWIRE is nieuw professioneel vuurwerk dat eerder dit jaar bij de introductie hoge ogen gooide bij het vuurwerkfestival in Scheveningen.
REDWIRE is exclusief en niet bij elke vuurwerkdealer te koop, omdat het professioneel vuurwerk betreft wat veelal wordt gebruikt bij de grotere shows in Europa. Om de exclusiviteit en professionaliteit te kunnen waarborgen heeft REDWIRE een select aantal dealers welke de kwaliteit kunnen waarborgen.
Eén daarvan is MULTIMATE uit Serooskerke. “We zijn enorm blij en trots dit product te kunnen en mogen verkopen”, aldus Marinus Passenier van MULTIMATE Serooskerke. “We hebben er hard voor moeten werken dit topproduct binnen te halen, maar uiteindelijk is het ons gelukt.”
Ook de medewerkers van MULTIMATE zijn trots dit product aan te bieden. “Dit topproduct is minimaal vergelijkbaar met het in de vuurwerkbranche bekende ZENA, en in onze ogen veel spectaculairder”, aldus een medewerker van MULTIMATE.
Tot slot vragend naar de discussie rondom het knalvuurwerk, laat Passenier weten dat dit wat hem betreft de wereld uit kan. “Dat is veelal illegaal en bezorgt een hoop overlast, zijn gezegde de laatste dagen luidt: laat anderen maar knallen, doen wij wel het echte werk”.

Vuurwerkshow
Iedereen kan woensdag de 20e om 19.00 uur komen genieten van de vuurwerkshow aan sportpark Noordhout te Serooskerke.

MULTIMATE, Hondegemseweg 2, 4353 RS Serooskerke

Comments are closed.

Bedrijvig Nieuws