Sing@Sea geeft bijzonder optreden in Torenkerk van Gapinge

0

GAPINGE – Het koor Sing@Sea treedt vrijdag op in de Torenkerk in Gapinge. Het concert is ‘net even anders’.

Voorzitter Dorien Maas-Stevens is blij met de bijzondere locatie. “Het is een prachtig klein kerkje met een mooie akoestiek”, zegt ze. “We hebben er al een keertje mogen zingen en dat is toen ontzettend goed bevallen.”

De locatie past bij het koor. Sing@Sea is een paar jaar uitgegroeid tot een koor met 80 leden. “Maar we proberen vrijdag toch heel klein te zingen. We willen een intiem optreden geven. Dat is een mooie uitdaging.”

Afwisselend

Maas-Stevens belooft de bezoekers een afwisselende avond met een gevarieerd programma met de nodige extra’s. Zo werken onder anderen harpiste Dorine van Dijk, doedelzakspeelster Kelly Heathfield en slagwerker Omri Kleinepier mee aan het optreden.

Pianiste

Het koor wordt begeleid door pianiste Olga Tkachenko en staat onder leiding van Hans van den Broeke, die al tientallen jaren actief is in de Zeeuwse koorwereld. De mannelijke en vrouwelijke leden zingen vier- of vijfstemmig.

Halve Maan

Ze repeteren wekelijks in de Halve Maan in Oostkapelle. “We zijn een koor met leden vanuit heel Walcheren, maar het gros komt uit de omgeving van Domburg en Oostkapelle.”

Kaartjes voor vrijdag zijn te koop via het adres secretariaat@singatsea.nl. Aan de kassa zijn er vrijdag ook nog te verkrijgen. Het concert begint om 19.30 uur. Meer informatie is te vinden op de Facebook-pagina van het koor.

 

Comments are closed.

Algemeen