71-jarige vrouw uit Hoogerheide beroofd van gouden armbanden

5

HOOGERHEIDE – Een 71-jarige vrouw uit Hoogerheide is volgens de politie maandagmiddag rond 15.15 uur in de Prins Clausstraat beroofd van haar gouden armbanden. De vrouw raakte daarbij tot bloedens toe gewond aan beide armen. “Het vel is van haar armen afgestroopt, doordat de armbanden zo hard van haar arm zijn getrokken”, meldt de politie.

Volgens de politie gaat het om twee mannenmet een Noord-Afrikaans/Mediterrans uiterlijk die in een lichtgrijze Saab reden met behoorlijke schade aan de voorruit, schade aan de linkervoorkant en een Frans kenteken. Eén van de mannen sprak haar vanuit de auto aan. “De vrouw wilde netjes antwoord geven op de vraag van deze man en stopte bij de auto. De man greep vervolgens haar pols vast en rukte twee gouden armbanden van haar arm. Toen de vrouw begon te gillen en te slaan is het voertuig vertrokken.”

Door agenten is een buurtonderzoek gedaan om erachter te komen of er mensen in de buurt waren die iets van deze beroving gezien hebben. Maar er wordt nog gezocht naar getuigen van deze beroving. De politie roept dan ook iedereen op die iets heeft gezien of gehoord om zich te melden bij de politie. Het signalement is hier terug te vinden.

5 reacties

  1. Amh Huiben

    Hoop dat deze mannen snel opgepakt worden. En zwaar gestraft worden. Plus armbanden heel strak om armen doen ook zo eraf halen dat ze weten hoe pijnlijk het is

112 Meldingen