De zwemvierdaagse is weer in aantocht

0

HOOGERHEIDE – De herfst staat voor de deur en dat betekent dat we ons klaarmaken voor een nieuwe editie van de nationale zwem4daagse. Dit jaarlijks terugkerend evenement wordt georganiseerd voor alle zwemmers, zowel jong als oud. Ook dit jaar staat zwembad ‘Laco Hoogerheide´ gereed om de vele zwemmers te ontvangen.

De organisatie ligt in handen van Zwem- en Polovereniging ‘De Zuidwesthoek’. De zwem4daagse begint op maandag 16 oktober en eindigt op vrijdag 20 oktober.

Door je deelname aan de zwem4daagse, steun je dit jaar ‘Bone4Kids’. Bij inschrijving ontvang je een sponsorkaart waarmee je buren, ouders, vrienden, familie kunt aanzetten om jou te sponsoren. Met dit geld worden de activiteiten van ‘Bone4Kids’ ondersteund. Het Bone4kidsfonds werd opgericht om middelen te werven voor het onderzoek en behandeling van niet-helende breuken (pseudoartrose) bij kinderen.

Deze aandoening is een van de moeilijkste behandelbare problemen binnen de orthopedische chirurgie, waarbij amputatie vaak de enige uitweg is.

Dus trommel al je vrienden op en doe mee aan de zwemvierdaagse editie 2017! Want het is niet alleen goed voor je gezondheid maar je steunt er een goed doel mee ook. Inlichtingen kun je verkrijgen via dezuidwesthoek@hotmail.nl. Inschrijven doe je aan de balie van zwembad ‘Laco Hoogerheide’.

Comments are closed.

Sport en Vereniging