Inloopavond over herinrichting Scheldeweg

1

HOOGERHEIDE – Er moet meer ruimte komen voor fietsers, de straat moet groener worden en de verkeersveiligheid moet omhoog. Dat is het doel van de herinrichting van de Scheldeweg en de parallelwegen. Op 14 december kunnen inwoners meer informatie krijgen over het project op een inloopavond.

Het gaat bij het project om het deel Scheldeweg tussen de kruising Zandfort en de rotonde Raadhuisstraat. Tijdens de inloopavond wordt het ontwerp toegelicht door ambtenaren en kunnen inwoners via reactieformulieren opmerkingen indienen. Het college en de gemeenteraad nemen aan de hand van deze reacties een besluit over de herinrichting.

Tijden

De inloopavond is van 19.00 uur tot 21.00 uur in de hal van het gemeentehuis. De avond start met een algemene presentatie van zo’n 30 minuten en een korte vragenronde. Het laatste uur kunnen bezoekers tekeningen inzien en uitleg vragen

1 reactie

  1. Josta Verdonk

    En. Wat te denken over de Ossendrechtseweg. …….deze weg is echt aan verandering van het weg dek toe.!!!!!!!! Asfalt zou de oplossing kunnen zijn . Voor al deze herrie.van het vrachtverkeer.

Algemeen