Een voetbalwedstrijd van de Grenswachters: Wensdroom Stan van Linden komt uit

0

PUTTE – Een voetbalwedstrijd bijwonen van zijn favoriete club R.K.V.V. Grenswachters. Dat was de grote droom van Stan van Linden. Dankzij Zorg om Zorg Putte kwam hij op zondag 26 november uit. De zorgcoöperatie laat sinds kort dromen van inwoners van het dorp uitkomen.

Het bestuur van R.K.V.V. Grenswachters was ter ore gekomen dat Stan een droomwens had om nog een keer een voetbalwedstrijd bij te wonen van zijn geliefde voetbalclub. Adri van Gaal nam namens het bestuur van Grenswachters contact op met Zorgcoöperatie “Zorg om Zorg” met de vraag wat de zorgcoöperatie zou kunnen betekenen. Binnen enkele uren was het plan rond.

Warm onthaal

Stan werd om 13.30 uur onder begeleiding van een flitsvrijwilliger opgehaald in de Beukenhof en werd warm onthaald door het bestuur en spelers van Grenswachters. Om van de wedstrijd comfortabel te kunnen genieten heeft de zorgcoöperatie gezorgd voor een terrasverwarmer en de grenswachters voor een partytent. “Ik heb er van genoten”, laat Stan weten. “En ze hebben met 5-0 gewonnen. Wat wil je nog meer.” Steun de zorgcoöperatie “Zorg om Zorg” in Putte zodat soortgelijke initiatieven meer mogelijk gemaakt kunnen worden. Of neem contact op met de zorgcoöperatie om de wensdroom van iemand anders uit te laten komen.

Comments are closed.

Algemeen