Johan en Susan Raats van Bakkerij Raats in Zundert.
Johan en Susan Raats van Bakkerij Raats in Zundert. Foto: Addo Sprangers

Gratis Moederdag Schnitt van Bakkerij Raats voor Vrienden van de Bode

Door: Addo Sprangers Algemeen

ZUNDERT - Het is zondag 12 mei weer tijd om alle moeders te bedanken. Bakker Johan Raats begrijpt als geen ander hoe belangrijk het is om jouw moeder te verrassen op deze speciale dag. Daarom bakt hij dit jaar een bijzondere Moederdag Schnitt die speciaal is ontworpen om jouw moeder te verwennen.

Als je op zoek bent naar een speciale manier om je moeder te laten zien hoeveel je om haar geeft op Moederdag, dan is een heerlijke taart van Bakkerij Raats een geweldig idee! Bij Bakkerij Raats weten ze als geen ander hoe belangrijk het is om deze speciale dag te vieren. Ter ere van Moederdag heeft Johan Raats zijn assortiment van heerlijke broden en gebak uitgebreid met een speciale toevoeging: een echte Moederdag Schnitt. Deze zoete traktatie is een verrassend cadeau voor jouw moeder. “De feestelijk ogende Moederdag Schnitt is gemakkelijk snijden. Bovendien lust iedereen wel slagroom,” licht bakker Johan Raats de keuze voor de Moederdag Schnitt toe.

Ambachtelijk

Bakkerij Raats is al 27 jaar in de Molenstraat in Zundert gevestigd. Johan Raats en zijn vrouw Susan startten de zaak aanvankelijk als chocoladepatisserie, om na vijf jaar zelfgebakken brood aan het assortiment toe te voegen. Als snel groeide het bedrijf uit tot een echte broodbanketbakkerij met een uitgebreid assortiment. Inmiddels telt het bedrijf vier bakkers en zes winkeldames. “Ik ben er trots op dat we een echt ambachtelijk bedrijf zijn,” aldus Johan Raats. “Al onze producten worden gemaakt vanuit grondstoffen van hoogwaardige kwaliteit. In combinatie met ons vakmanschap valt dat ook echt te proeven.”

Actie

Bij Uitgeverij De Bode begrijpen we dat Moederdag een unieke dag is en willen we er voor zorgen dat jouw moeder zich extra bijzonder voelt op deze speciale dag. Daarom mogen al onze Vrienden van de Bode straks een gratis Moederdag Schnitt ophalen bij Bakkerij Raats. Wil jij je moeder hier ook mee verrassen? Word dan Vriend van de Bode. Je krijgt er niet alleen een heerlijke taart voor terug, maar ook nog veel meer voordelen. Zoals een gratis jaarboek over de gemeente Zundert, korting op leuke uitjes in jouw regio en je maakt kans op mooie prijzen! Vrienden van de Bode kunnen zich tot zondag 5 mei via www.vriendenvandebode.nl online aanmelden zodat Johan Raats weet hoeveel taartjes hij moet bakken.

Afbeelding


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief