Bestuurder witte bestelwagen gezocht na aanrijden twee fietsers

0

BREDA/RIJSBERGEN – De politie zoekt getuigen van een ernstig ongeval op de Hazeldonksestraat in Breda, waarbij twee fietsers zwaargewond raakten. Dit ongeluk gebeurde op donderdag 13 april tussen 16.00 en 16.37 uur. Een bestuurder van een witte bestelwagen kwam daarbij in botsing met de twee slachtoffers op de fiets en reed vervolgens door. 

Eén fietser liep door de val twee hersenbloedingen op. Het andere slachtoffer hield een aantal gebroken ribben over. De twee reden naast elkaar op het fietspad in de richting van Rijsbergen en kwamen uit de richting van Galder. Op een gegeven moment voelde een fietser een klap in de linkerzij, waardoor die naar rechts viel.

Daardoor kwamen beide personen ten val. Eén van hen zag hoe een witte bestelwagen voorbij reed en met een flinke snelheid doorreed. Vermoedelijk is dit de veroorzaker van de valpartij. De politie heeft uitvoerig onderzoek gedaan, maar heeft de bestuurder van de betrokken bestelbus nog niet kunnen opsporen. Daarom worden nu getuigen en camerabeelden gezocht. Wie informatie heeft, kan contact opnemen met de politie op 0900-8844.

Comments are closed.

112 Meldingen