Bo Dictus winnaar Indoor Brabant en zesde op NK

0

ZUNDERT – Bo Dictus heeft de afgelopen weekenden met haar pony Kelvin weer hele mooie resultaten behaald. Na een eerste plaats op het Brabants Kampioenschap mocht Bo met Kelvin gaan strijden op Indoor Brabant en het Nederlands Kampioenschap in Ermelo.

Zondag 12 maart werd Bo met Kelvin de trotse winnares van Indoor Brabant. Zij was de beste van het deelnemersveld, wat maar liefst uit 32 ruiters bestond. Bo wist tweemaal foutloos te blijven en een snelle tijd neer te zetten wat haar deze prachtige titel op leverde.

Nederlandse Kampioenschappen

18 maart werd er naar Ermelo afgereisd om deel te nemen aan de Nederlandse Kampioenschappen. Hier mocht Bo met Kelvin uitkomen in de klasse D/Z. Na de eerste manche mocht Bo met een springfout door naar de tweede manche. Dit bracht haar in de tussenstand naar een twaalfde plaats. Bo wist het hoofd koel te houden en beperkte de schade tot nog een springfout in de tweede manche. Zo wist zij zich hoger in het algemeen klassement te rijden. Dit leverde voor Bo een mooie zesde prijs op. Proficiat Bo. Een mooie afsluiting, want de nieuwe uitdaging ligt al in het verschiet, starten in de klasse ZZ.

Comments are closed.

Sport en Vereniging