Dichtbij zoals u dat wilt, want dichtbij is voor iedereen anders

0

ZUNDERT/RUCPHEN – Dichtbij bankieren betekent dat we elkaar ontmoeten en herkennen. Met onze marktteams staan we daarom voor u klaar. Zij weten wat er speelt in uw dorp.

In elk dorp kunt u voor uw dagelijkse bankzaken terecht bij een contactpunt. Een contactpunt vindt u op een kantoor, in een gemeenschapshuis of op een andere drukbezochte locatie. Ook kunt u op veel plaatsen gebruik maken van onze (geld)automaten. Voor persoonlijk advies op belangrijke momenten, zowel privé als zakelijk, staan wij voor u klaar op onze kantoren of bezoeken wij u thuis of op de zaak. Op rabobank.nl/dzb staat aangegeven waar we op welke momenten voor u aanwezig zijn en hoe u ons kunt bereiken.

Buurtteam
De lokale leefbaarheid in uw dorp ondersteunen wij met een buurtteam, bestaande uit medewerkers en mensen die de bank een warm hart toedragen. Het buurtteam draagt een steentje bij aan lokale initiatieven en geeft graag persoonlijke aandacht op bijzondere momenten aan inwoners in uw dorp.
Wanneer u het prettig vindt om thuis uw bankzaken te regelen kan dit online op rabobank.nl of via de Rabo Bankieren App op uw smartphone.

Rabobank de Zuidelijke Baronie

Comments are closed.

Bedrijvig Nieuws