Esza viert 12 ½ jarig bestaan met vernieuwde winkel

21

RIJSBERGEN – Mirjam Verpaalen is inmiddels al weer 12 en een half jaar lang trotse eigenaresse van Esza womanfashion aan de St.Bavostraat. Daarvoor was ze al tien jaar actief als onderneemster in hetzelfde pand met haar stoffenzaak ’t Stofnestje. De mode verandert en zo was ook het interieur van de winkel toe aan een make-over, vindt Mirjam. De ideeën begonnen aanvankelijk met een likje verf maar eindigden uiteindelijk in een totale metamorfose van de winkelinrichting.

Mirjam heeft niet voor de gemakkelijkste weg gekozen als het gaat om de vernieuwing van haar winkel Esza. Alles is zelf bedacht en zelf bij elkaar gezocht. Er komt werkelijk niets kant en klaar van een groothandel. Aan de straatzijde van de Hofdreven zijn drie prachtige oude zwart wit foto’s te bewonderen van het huidige pand in vroegere tijden.

Veel veranderd
Deze oude foto’s geven het veranderde tijdsbeeld duidelijk weer. En nog steeds hebben we te maken met een wereld die zich in een rap tempo blijft ontwikkelen, zeker ook op het gebied van winkelen en mode. Des te complimenteuzer is het dat Mirjam zich met haar damesmodezaak zo ontzettend goed staande weet te houden. Het gaat er om dat  het team van Esza altijd heeft geïnvesteerd in het opbouwen van een goede band met haar klanten. Dit heeft geresulteerd in een grote klantenkring welke tot ver buiten Rijsbergen reikt. Verder beschouwt Mirjam de winkel als haar derde kindje en runt ze de winkel met heel veel passie.
Esza biedt voor elke vrouw wat wils, de collectie bevat  diverse soorten kleding, variërend van jeans en sportieve shirts tot business pakken. Ook kunt U er terecht voor leuke bloesjes en zomerse jurkjes die in verschillende stijlen verkrijgbaar zijn voor dames van alle leeftijden en voor alle gelegenheden.

Warm kloppend hart
Wat er ook verbouwd wordt aan de winkel, één ding zal nooit veranderen en dat is het warme kloppende hart van de zaak. Daartoe behoren ook haar meiden. Het zijn Annie, Sylvia en Peggy met wie Mirjam samen het verkoopteam vormt. Voor de klant moet het huiskamergevoel in tact blijven. De eerste kan koffie blijft zoals gewoonlijk om 9.00 uur klaar staan. Mirjam en haar meiden zullen er altijd zorg voor dragen dat de klant met een blij gevoel de deur uit gaat. Het is  zeker de moeite waard  om vaker bij Esza binnen te lopen omdat er elke week nieuwe kleding binnen komt!

Esza womanfashion, St.Bavostraat 28, 4891 CJ Rijsbergen, Telefoon 076-5962453, www.esza.nl en volg ons op facebook: ESZA Womansfashion

BIJDRAGE SASKIA ROKS

21 reacties

  1. Annie Mouws

    Gisteren de eerste dag mogen verkopen in onze mooie vernieuwde winkel. Weer lieve blije klanten de deur uit zien gaan. Daar doen we het voor!

Bedrijvig Nieuws