Grote belangstelling voor Twingo Privé Lease bij Auto Indumij

0

ETTEN-LEUR – Trots poseert Vincent de Klerk, Storemanager van Auto Indumij Etten-Leur, voor de nieuwe Twingo. ‘Het is een ongekend succes dankzij de kwaliteit van de auto, de looks en de superscherpe prijs” vertelt hij.

Afgelopen periode had Auto Indumij in samenwerking met Renault Nederland een zeer aantrekkelijke actie: een nieuwe Twingo vanaf 169,- per maand all-in. Je hoeft alleen nog maar te tanken! De uitvoering waarvoor Vincent poseert is een luxe Collection, met onder andere airco en een uitgebreid audiosysteem. Tegen een bescheiden meerprijs, weet de Klerk. Exact zoals de auto hier staat, dus met metallic lak, voor 206,- per maand. Dat is nog eens zorgeloos autorijden!

Ikwileentwingo.nl
Via de actiewebsite ikwileentwingo.nl is het heel eenvoudig om een persoonlijke prive lease offerte aan te vragen. De eerste 15 aanvragers krijgen de exclusieve Auto Indumij Powerbank gratis thuisgestuurd. “daarnaast hebben we nog enkele voorraad Twingo’s, luxe uitgerust en snel te leveren. Wanneer je daarvoor kiest krijg je in combinatie met prive lease ook nog een tankpas ter waarde van € 500,- cadeau! Kijk dus snel op www.ikwileentwingo.nl en vraag jouw offerte aan.

Hoge inruilprijzen
Uiteraard is het geen probleem om jouw huidige auto in te ruilen bij Auto Indumij. Je krijgt het bedrag dan op jouw rekening gestort. Gewoon simpel bij Auto Indumij!

Vincent de Klerk naast de Twingo Collection

Comments are closed.

Bedrijvig Nieuws