Strawberry Sailor Singers zorgen voor sfeervolle middag

1

ZUNDERT – Zondag 25 januari organiseerden de Sailors voor het eerst een nieuwjaarsconcert. Zij zorgden samen met het poprockkoor SweetPepper uit Papendrecht voor een sterk programma en een goed gevulde zaal in Het Wapen van Zundert.

Ruim 150 vrienden, fans, sponsors en andere belangstellenden genoten van enkele bekende, maar ook van een aantal nieuwe nummers die voor het eerst in het openbaar werden gezongen. Het publiek was blij verrast. De Vrienden kregen een hartelijk welkom en ontvingen, naast enkele consumpties en een goed gevulde goodiebag, ook de CD voor Vrienden nr.1 met de eerste professionele opnamen van de Sailors.

SweetPepper zorgde op haar beurt voor een bijzonder afwisselend optreden en bracht samen met het publiek de sfeer er bovendien goed in tijdens het tweede optreden van de Sailors. Het uitgebreide programma van deze middag werd besloten met een samenzang door beide koren van een ontroerend lied. Dit alles onder de voortreffelijke muzikale leiding van Rinus Filius.

Dit eerste nieuwjaarsconcert smaakt naar meer en er wordt dan ook al gezocht naar een andere soort groep die volgend jaar het gastoptreden zou kunnen verzorgen.

Het koor heeft nog plaats voor enkele zangers. Repetities vinden wekelijks plaats op maandagavond in Het Wapen van Zundert in de Katerstraat van 20.00 tot 22.15u.

Comments are closed.

Algemeen