Spar Solleveld in Sint-Maartensdijk geeft een gratis Moederdagtaart voor Vrienden van de Bode.
Spar Solleveld in Sint-Maartensdijk geeft een gratis Moederdagtaart voor Vrienden van de Bode. Foto: Uitgeverij de Bode

Gratis Moederdagtaart bij Spar Solleveld voor Vrienden van de Bode

Door: Olaf Knook Algemeen

THOLEN -  Op zondag 12 mei is het weer tijd om alle moeders te waarderen. Bij de bakkerij van Spar Solleveld weten ze als geen ander hoe belangrijk het is om jouw moeder te verrassen op deze speciale dag. Daarom presenteren ze dit jaar een exclusieve Moederdagtaart, speciaal ontworpen om jouw moeder te verwennen als Vriend van de Bode.

Als je op zoek bent naar een bijzondere manier om je moeder te laten zien hoeveel je om haar geeft op Moederdag, is de heerlijke Moederdagtaart van Spar Solleveld een geweldig idee! Bij Spar Solleveld begrijpen ze het belang van het vieren van deze speciale dag als geen ander.

Remco Solleveld is sinds 2016 eigenaar van de Spar in Sint-Maartensdijk. Hij geniet elke dag weer om - samen met zijn team - de inwoners van Smerdiek en omstreken met de lekkerste, goedkoopste en mooiste producten te voorzien. De winkel is van alle gemakken voorzien, inclusief een foodservice waar klanten onder andere brood, pizza’s, salades en broodjes kunnen halen.

Bij Spar Solleveld vinden ze het erg belangrijk om alle moeders tijdens Moederdag extra te verwennen. Ze koesteren deze prachtige traditie en willen deze in stand houden. Daarom heeft de supermarkt allerlei leuke en lekkere dingen in het Moederdag-assortiment, die zeker in de smaak zullen vallen bij jouw moeder.

Actie

Bij de Thoolse Bode begrijpen we dat Moederdag een unieke dag is, en we willen ervoor zorgen dat jouw moeder zich extra speciaal voelt. Daarom mogen al onze Vrienden van de Bode een gratis Moederdagtaart ophalen bij Spar Solleveld.

Wil je ook je moeder verrassen met deze heerlijke Moederdagtaart? Word dan Vriend van de Bode. Naast een smakelijke taart geniet je van vele voordelen, zoals een gratis jaarboek van Tholen, korting op uitjes in de regio en maak je kans op mooie prijzen. Meld je aan als Vriend van de Bode op www.vriendvandebode.nl en je ontvangt automatisch een bevestiging met het afhaalmoment.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief